Hubungi Shukri Zohari

Sila gunakan maklumat dibawah untuk hubungi Shukri Zohari.

Pertanyaan Umum

Email: admin@shukrizohari.com 

Segala urusan bisnes, hartanah, ataupun cadangan untuk JV, sila gunakan email yang diberikan diatas. 


Alamat:

Maxxan Realty Sdn Bhd

Lot 8, Lorong Teknologi A, Taman Sains Selangor, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

FAQ

Antara soalan-soalan yang biasa saya dapat:

MENGAPA SAYA PERLU MEMILIH MAXXAN REALTY?

Maxxan Realty adalah sebuah agensi hartanah yang bukan sahaja mengutamakan jualan semata-mata. Di sini anda akan di guide bagaimana untuk mengembangkan kareer anda dalam bidang hartanah. Di sini juga terdapat banyak projek perumahan dari pemaju yang anda boleh jual dan anda dapat komisyen jualan dengan segera berbanding yang lain..

Mengapa saya perlu memilih team 5FIK di Maxxan Realty?

Di 5FIK kita ada Latihan dan module untuk semua ahli 5FIK dari anda baru masuk sampailah anda Berjaya membina team dan legasi bisnes anda sendiri.

Apa intipati dalam module 5FIK untuk ejen senior dan team leader?

  • Untuk training ejen senior kami akan sediakan skil dan Teknik advance untuk mereka gandakan jualan mereka.
  • Bagi team leader ke atas pula, selain Latihan ejen senior, kami akan latih team leader untuk membina team mereka sendiri dan pastikan pendapatan mereka berbaloi dengan usaha yang dilakukan.
  • Selain dari itu kami juga melatih leader untuk merancang kewangan dan jadikan kerjaya ini sebagai bisnes mereka sendiri.
  • Selain itu kami akan kongsikan juga bagaimana kami tingkatkan jualan ejen hartanah baru kami sehingga setanding mereka yang sudah tiga ke 5 tahun dalam bidang ini.

Apa kelebihan jual projek di Maxxan Realty?

Di Maxxan Realty, kebanyakan projek akan diberikan komisyen awal oleh Maxxan Realty sendiri walaupun agensi belum menerima bayaran dari pemaju hartanah.

Apakah ‘career path’ yang akan saya lalui di 5FIK Maxxan Realty?

  • Perkara pertama yang anda akan lalui sebagai ejen hartanah baru adalah latihan tentang proses jualan, soft skills dan cara memasarkan hartanah klien anda. Latihan intensif ini berterusan selama dua bulan untuk ejen hartanah baru
  • Selepas anda mencapat target tertentu, anda akan dijemput ke cabaran jualan seterusnya. Misi cabaran ini adalah untuk menggandakan jualan dan pendapatan anda dalam bidang hartanah.
  • Kepada mereka yang sudah layak, kami akan latih anda pula untuk menjadi trainer dan membina team anda sendiri.
  • Untuk leader ke atas kami akan kongsikan bagaimana anda boleh Menyusun kewangan anda dengan baik. Dan kami akan ajar anda untuk merancang bisnes anda dalam kerjaya hartanah ini. Antara aspek yang kami akan kongsikan adalah dari pengurusan, operasi, kewangan, sehinggalah kewangan yang berkaitan dengan cukai dan pinjaman serta pembiayaan.

Saya menguruskan Agensi Hartanah. Adakah saya akan diberikan briefing dan konsultansi yang berbeza?

Ya, kerana Latihan dan konsultansi yang akan diberikan sangat berbeza berbanding team leader yang lain.

>